Vi planlegger to kull i 2019. Ta gjerne kontakt på tlf: 928 21 204
eller epost zelini@online.no om du er interessert i valp fra et av disse kullene!
Vi ønsker oss valpekjøpere som vil være aktive med hundene side, og da gjerne på utstilling/ brukssiden.

KULL 1:

FAR:  ALBERT CRUZSON  «Albert»
Albert er en ung hund, og dette blir hans første kull. Han er en glad og avbalansert gutt som bor sammen med flere andre hunder, og han fungerer supert med dem. Utendørs er det full fart og han har god arbeidsvilje, innendørs tar han livet med ro. Han har gjort det veldig bra på valpeshow med BIS-1 på spanielklubben, BIS-1 på valpeshow for alle raser samt BIS-2 valp på NKK-utstilling. Han er stilt i juniorklasse 3 ganger og tok bl.a. res. cert på Norsk Vinnerutstilling, og cert og BIM på spanielklubbens utstilling i Letohallen i januar.
Albert har en spennende stamtavle med det beste av norske og danske linjer, og vi gleder oss til å se hva dette kan bli.

Han har A-hofter og er øyelyst/gonioskopert u.a., og er selvfølgelig frisk ellers.

MOR:  NUCH. ZELINI’S DIRTY DANCING  «Billie»
Billie bor hos en småbarnsfamilie, og hun er en behagelig hund å ha i hus. Hun er snill som dagen er lang, og selv om hun er rolig inne er det fart i henne ute. Vi har hatt henne med på noen få utstillinger, og hun tok championatet raskt. Hun har tatt 3 cert, 2 res.cert, res.cacib og BIR. I tillegg ble hun BIS-3 junior på NSK’s Hovedutstilling. Vi kjenner Billie godt selv om hun ikke bor her til daglig, og hun er en utrolig enkel hund å ha med å gjøre. Hennes første kull ble født i februar 2017, og tiilbakemeldingene fra dem er veldig positive. Et par av dem har vist seg fram i offisielle sammenhenger. I Tromsø bor Zelini’s On The Rocks og han har tatt 1. premie i rallylydighet. I tillegg har han tatt cert, BIR og BIG-3. Dette er eiers første springer, og hun beskriver ham som lett å jobbe med, arbeidsvillig og utrolig snill. Selv har vi Zelini’s With A Twist i sameie med en venninne som bor 5 min. unna oss. I den familien er det 4 barn i forskjellig alder samt 2 andre hunder, og hun fungerer supert. Hun er stilt ut noen få ganger og har 2 cert, 1 res. cert, BIR og BIG-3.

Billie er selvfølgelig frisk, har A-hofter og er øyelyst/ gonioskopert u.a.  Vi forventer løpetid i januar.

Stamtavle:

 Albert Cruzson CIB NORDUCH. SEJV-15 Cocoline Catching Fire NORDUCH. SVCH. AD Winton Outrun The Sun
CIB NORDUCH. Barecho Zimply Made For Me
Foxberryhills Vallaton Satu NORDUCH. EUJV-11 SV-12 Sieger’s Pure Gold
INT RU FI BLR LI RO CH. Sieger’s Easy Come Easy Go
NUCH. Zelini’s Dirty Dancing SEU(u)CH DKUCH. NUCH. Astrospring’s Orion Finnlidens Good By Heart
SEU(u)CH. NUCH. SVCH. NVCH. Astrospring’s Nyanza
 Zelini’s Private Practice Rianlas In The Black At Beresford
NUCH  Zelini’s Cappuccino

KULL 2:

FAR:  BOBWHITE’S CELEBRATE WITH BUBBLES  «Isak»
Isak er en snill, hengiven, utpreget sosial og inkluderende hanhund som alltid er klar for lek og moro. Han er en rolig og behagelig innehund og elsker sin rolle som familiens sosiale og samlende midtpunkt. Han er uredd, ingenting er skummelt og han vil være med på alt som skjer overalt. Han er en aktiv turkamerat og søker ivrig i terrenget der spesielt fugl trigger jaktinstinktet hans. Isak er samarbeidsvillig og lærenem og elsker å få oppgaver. På utstilling har han så langt tatt 2 x cert og 2 x res. cert.
Han er frisk som en fisk, og har A-hofter og er øyelyst/ gonioskopert u.a.

MOR:  NVCH. ZELINI’S CANDY CRUSH  «Molly»
Molly er ei ordentlig gladjente som gjerne vil være med på alt som er moro, og iflg. Molly er det meste moro. «Livet er en fest!» Hun er supersosial, og selv om hun er aktiv og veldig glad har hun alltid tid til kos. Hun er en morsom hund med en herlig personlighet. Molly er en super sporhund og hun er også med matfar på jakt. Hun har 3 x 1. premie på blodsporprøve og er viltsporchampion. I tillegg har hun 1 cert, 3 res. cert og BIM på utstilling. Hun har også BIS-3 jr fra NSK’s Hovedutstilling.

Molly er selvfølgelig også frisk, har A-hofter og er øyelyst/ gonioskopert u.a. Hennes løpetid forventes ca. april.

Stamtavle:

 Bobwhite’s Celebrate With Bubbles NUCH. SEU(u)CH. NORDJV-14 Big Brazzel Day After Tomorrow CIE PT CH SEU(u)CH. Big Brazzel Back In Business
Barecho Zimply Irresistible
NUCH. Bobwhite’s Sparkling Bubbles NUCH. DKUCH. NVCH. Bobwhite’s Acid Jazz
NUCH. SEU(u)CH. NVCH. Zelini’s Corona Extra
NVCH. Zelini’s Candy Crush SEU(u)CH Lizziardhs Laphroaig DKCH. Diamond Ring Winternight
SEU(u)CH. ER CH. Rapa Nui De Los Tres Robles
 Zelini’s Private Practice Rianlas In The Black At Beresford
NUCH  Zelini’s Cappuccino