Vi planlegger to kull i 2019. Ta gjerne kontakt om du vil vite mer eller følg med på denne siden!

KULL 1:

Første kull blir på Billie/ NUCH. Zelini’s Dirty Dancing, og dette er hennes andre kull. Billie bor hos en småbarnsfamilie, og hun er en behagelig hund å ha i hus. Hun er snill som dagen er lang, og selv om hun er rolig inne er det fart i henne ute. Vi har hatt henne med på noen få utstillinger, og hun tok championatet raskt. Hun har tatt 3 cert, 2 res.cert, res.cacib og BIR. I tillegg ble hun BIS-3 junior på NSK’s Hovedutstilling. Vi kjenner Billie godt selv om hun ikke bor her til daglig, og hun er en utrolig enkel hund å ha med å gjøre. Hennes første kull ble født i februar 2017, og tiilbakemeldingene fra dem er veldig positive. Et par av dem har vist seg fram i offisielle sammenhenger. I Tromsø bor Zelini’s On The Rocks og han har tatt 1. premie i rallylydighet. I tillegg har han tatt cert, BIR og BIG-3. Dette er eiers første springer, og hun beskriver ham som lett å jobbe med, arbeidsvillig og utrolig snill. Selv har vi Zelini’s With A Twist i sameie med en venninne som bor 5 min. unna oss. I den familien er det 4 barn i forskjellig alder samt 2 andre hunder, og hun fungerer supert. Hun er stilt ut noen få ganger og har ett cert, og ett res. cert.

Billie er selvfølgelig frisk, har A-hofter og er øyelyst/ gonioskopert u.a.  Vi forventer løpetid i januar. Vi kommer tilbake med info om far til kullet når det er bestemt.

 

KULL 2:

 

 

Andre kull blir på Molly/ Zelini’s Candy Crush, og dette blir hennes første kull. Molly bor hjemme hos oss, og er fars jakthund og sporhund. Hun har 1. premie på blodsporprøve, og cert, 2 res. cert og BIM på utstilling. Hun har også BIS-3 jr fra NSK’s Hovedutstilling. Molly er en aktiv og glad hund som elsker å jobbe. Alt vi gjør er moro, synes Molly! På bildet er Molly 15 mnd, og siden hun er stilt svært lite har vi ikke tatt bilder siden da. Vi tar nye bilder på neste utstilling!

Molly er selvfølgelig også frisk, har A-hofter og er øyelyst/ gonioskopert u.a. Hennes løpetid forventes ca. april. Vi kommer tilbake med info om far til kullet når det er bestemt.