Vi planlegger to kull i 2019. Ta gjerne kontakt på tlf: 928 21 204 eller epost zelini@online.no om du er interessert i valp fra et av disse kullene! Informasjon om det første kullet ligger på siden «Aktuelle kull».
Vi ønsker oss valpekjøpere som vil være aktive med hundene sine, og da gjerne på utstilling/ brukssiden.


KULL 2 I ÅR:              VI FORVENTER LØPETID I APRIL!

FAR:  BOBWHITE’S CELEBRATE WITH BUBBLES  «Isak»
Isak er en snill, hengiven, utpreget sosial og inkluderende hanhund som alltid er klar for lek og moro. Han er en rolig og behagelig innehund og elsker sin rolle som familiens sosiale og samlende midtpunkt. Han er uredd, ingenting er skummelt og han vil være med på alt som skjer overalt. Han er en aktiv turkamerat og søker ivrig i terrenget der spesielt fugl trigger jaktinstinktet hans. Isak er samarbeidsvillig og lærenem og elsker å få oppgaver. På utstilling har han så langt tatt 2 x cert og 2 x res. cert.
Han er frisk som en fisk, og har A-hofter og er øyelyst/ gonioskopert u.a.

MOR:  NVCH. ZELINI’S CANDY CRUSH  «Molly»
Molly er ei ordentlig gladjente som gjerne vil være med på alt som er moro, og iflg. Molly er det meste moro. «Livet er en fest!» Hun er supersosial, og selv om hun er aktiv og veldig glad har hun alltid tid til kos. Hun er en morsom hund med en herlig personlighet. Molly er en super sporhund og hun er også med matfar på jakt. Hun har 3 x 1. premie på blodsporprøve og er viltsporchampion. I tillegg har hun 1 cert, 3 res. cert og BIM på utstilling. Hun har også BIS-3 jr fra NSK’s Hovedutstilling.

Molly er selvfølgelig også frisk, har A-hofter og er øyelyst/ gonioskopert u.a. Hennes løpetid forventes ca. april.

Stamtavle:

 Bobwhite’s Celebrate With Bubbles NUCH. SEU(u)CH. NORDJV-14 Big Brazzel Day After Tomorrow CIE PT CH SEU(u)CH. Big Brazzel Back In Business
Barecho Zimply Irresistible
NUCH. Bobwhite’s Sparkling Bubbles NUCH. DKUCH. NVCH. Bobwhite’s Acid Jazz
NUCH. SEU(u)CH. NVCH. Zelini’s Corona Extra
NVCH. Zelini’s Candy Crush SEU(u)CH Lizziardhs Laphroaig DKCH. Diamond Ring Winternight
SEU(u)CH. ER CH. Rapa Nui De Los Tres Robles
 Zelini’s Private Practice Rianlas In The Black At Beresford
NUCH  Zelini’s Cappuccino