PLANENE FOR 2024 ER NÅ KLARE, OG VI HÅPER PÅ ET SOMMERKULL.

VI VENTER LØPETID CA. MARS.

 

 

FAR:  ART-WAVE’S TOP THE LOT  «Fonzie»
Fonzie er en ung hanhund som er svært lik sin berømte far INTUCH. Mompesson Escourt. Fonzie selv er født i Sverige, og flyttet hjem til sin far på Skotterud da han var 8 uker. Han er en mild og snill gutt som tar alt på strak labb, og ikke lar seg vippe av pinnen. Han er utstilt noen få ganger, og har 2 x cert og BIM. Dette blir han første kull.

MOR: ZELINI’S STORMS NEVER LAST  » Lucy»
Lucy er eget oppdrett i 9. generasjon, så slekta hennes kjenner vi godt. Selv er hun en superfeminin jente som har vært stilt ut noen få ganger og har 2 x cert, og flere plasseringer i beste tispeklasse.  Vi har trent litt spor, og hun begynner å bli veldig flink og vi håper å kunne starte på prøve i løpet av året. Lucy hadde sitt første kull i mars 2023, og flere av valpene er stilt på valpeshow med svært gode resultater som gruppevinnere og BIS-vinnere.

Begge foreldrene er HD-frie og er øyelyste uten anmerkning. De har supert temperament begge to, og er forøvrig friske og raske. Vi kjenner linjene både på fars- og morssiden svært godt, og har troen på rasetypiske valper med det glade spanieltemperamentet og god arbeidslyst uansett hva man vil trene og jobbe med.

Ta kontakt på epost: zelini@online.no eller tlf: 92821204 for en uforpliktende hundeprat om du er interessert i dette kullet.

VI FORBEHOLDER OSS RETTEN TIL Å PRIORITERE KJØPERE SOM VIL VÆRE AKTIVE INNEN DE ULIKE HUNDESPORTENE MED HUNDEN SIN.