Siste nytt ligger øverst!

19.05.18 Det er veldig godt å ha flinke valpekjøpere når man er så handikappet selv. I Hamina i Finland ble Casper/ INT Multi CH. Zelini’s Premier League BIR denne dagen, og han fikk nordisk cert. Det var 18 springere påmeldt. Han ble plukket ut blant de 6 beste i gruppa, men dessverre ikke plassert. Lykkelige eiere er Nappi og Nana Isola på knl. Kahdensiskon.
I Tromsø startet Agata Ewa Grundvåg i rallylydighet for aller første gang med Elling/ Zelini’s On The Rocks. Agata var kjempenervøs, men klarte allikevel en 1. premie!! Gratulerer så mye med en fantastisk debut for dere begge!

KNEOPERASJON
I år har jeg ikke vært aktiv i det hele tatt, og jeg har ikke vært i ringen siden september 2017. Grunnen til det er et totalt utslitt kne som rett og slett ikke virker, og som jeg har store smerter i. Jeg har tatt MR, går til trening hos fysioterapeut og jeg har vært på Lovisenberg sykehus for røntgen og samtale med ortoped. Nå har jeg fått beskjed om at jeg skal legges inn 13. august og opereres dagen etter. Jeg håper så inderlig at dette blir bra slik at jeg kan komme tilbake til utstillingsringen og trening i skogen igjen for det savner jeg veldig! Sånn som det er nå har jeg mer enn nok med å få mosjonert hundene….

På spanielklubbens RS (representantskapsmøte) i slutten av april ble jeg tildelt hedersbevisningen Den Gyldne Spaniel! Den kan tildeles medlemmer som har gjort noe ekstra for klubben og spanielrasene. Det føles utrolig stort å bli hedret av sine egne på den måten! Tusen takk!

14.04.18 var det utstilling i Finland der Casper/ INT Multi CH. Zelini’s Premier League ble BIM.  Han blir veteran i juli, og  nå skal  han jobbe med formen til da så han er på topp når han går over i veteranenes rekker. Eiere er Nappi og Nana Isola på knl. Kahdensiskon i Finland.

FJORÅRET
Det er mange hunder som har vært aktive til tross for et svært beskjedent oppdrett. Aller mest gleder det oss med alle tilbakemeldinger fra eiere og familier som er så fornøyde med hundene sine. Noen trenger litt tips den første tiden, og vi finner alltid en måte å hjelpe de forskjellige på slik at de skal bli mest mulig fornøyde med hundene sine. Mange har dem som rene familiehunder, mens andre i tillegg trener og konkurrerer i forskjellige grener i tillegg til de som jakter med hundene sine. Selv jakter vi skogsfugl med våre hunder, går spor og stiller ut med stor suksess. Aller best har Maya/ INT NORDUCH. NVCH. NJV-11 Zelini’s Golden Goal gjort det. I tillegg til å være en knakende god jakthund var hun i  fjor enda en gang blant topp 5 på listen over årets mestvinnende springer i Norge. Hun er på en delt 2. plass, og ble blant annet BIR på NKK Trondheim med 47 springere. Hun er nå 7,5 år og har de siste 6 årene hele tiden vært med i toppen av listen.
I Finland har hennes bror Casper/ CIE CIB MultiCH. Zelini’s Premier League også figurert blant topp 10 i alle disse årene, og i 2017 ble han nr. 9. Han har flere BIR, BIG og BIS også i løpet av året.
I Sverige bor Totte/ DKUCH. SEU(u)CH. Zelini’s Back To The Future. Han fylte 2 år i februar 2017, og har allerede tatt disse to titlene. I tillegg har han tatt BIR og gruppeplassering.
Sistnevntes kullsøster Billie/ NUCH. Zelini’s Dirty Dancing har også tatt sin tittel i løpet av året, og det samme har Theo/ NUCH. Zelini’s Goalgetter. Dermed er vi nå stolte oppdrettere av 42 champions!

En annen ting som gjør oss svært stolte er tildeling av NKK’s Oppdretterpris. Denne prisen kan tildeles  person som kan vise til eget oppdrett av rasehunder av fremragende kvalitet. Oppdrettet skal i sin bredde være preget av hunder som viser oppdretterens evne til et suksessfullt oppdrett av hunder med meget høy kvalitet – alt tatt i betraktning rasens eksteriør og bruksegenskaper. Det er en stor ære å få denne prisen som er de færreste forunt å få. Vi har drevet oppdrett i 27 år, og vi hadde aldri klart alt vi har oppnådd hvis det ikke hadde vært for alle våre fantastiske valpekjøpere som jobber så bra med hundene sine. Tusen takk til dere alle!!!! Prisen er også til dere!