Nå er snart valpene 2 uker, og det skjer litt nå. De har ennå ikke åpnet øyne og ører, men det forventer vi når som helst. De har doblet vekten sin fra fødselen, og de er blitt mye mer mobile. Bare se denne videoen:

Valpene er nå 1 uke gamle, og alt går veldig bra. Mamma Asti har nok melk, og de øker jevnt og trutt i vekt. Hun er veldig flink med valpene sine, og valpene er veldig fornøyde. De er stille og harmoniske, og det er absolutt et godt tegn. I dag har vi klippet klør for første gang, og de har fått sin første ormekur. Det siste var ikke så populært, men må jo gjøres.

VI HAR FÅTT VALPER!

På termindato ble det født 7 valper, 1 hanhund og 6 tisper. Det tok litt tid, men alt gikk veldig bra og helt uten problemer. Asti er en kjempeflink mamma, og hun er en drøm å ha i huset. Hun bor jo ikke her til daglig, men hun oppfører seg som om hun alltid har bodd her. Hun er så rolig og avbalansert, og er så enkel og avslappet i forhold til de andre hundene selv om hun nettopp har født. Valpene er veldig jevne, og de er alle livskraftige og har næringsvett. Det er veldig rolig i kassen, så de er fornøyde med livet så langt. Bildet er tatt dagen etter fødsel. Hannen er nr. 2 fra høyre, og resten av dem er altså tisper.

FORELDRENE:

FAR: NUCH. DKJV-16 NORDJV-16 MELVERLY TOP RATING «Chuck»
Chuck er en ung hanhund som har allerede har flere fine valper etter seg. Han er en glad gutt med god arbeidslyst, og han er så snill som dagen er lang. Vi gleder oss til valper etter denne fine gutten!
Chuck har 3 x cert, 1 x res.cacib, 1 x BIM, 1 x BIR og 1 x BIG-3 i tillegg til sine vinnertitler fra Danmark.

MOR:  NUCH. BOBWHITE’S SPARKLING BUBBLES  «Asti»
Asti er en datter av NUCH. NVCH. SEU(u)CH. Zelini’s Corona Extra, og vi er så heldige å få lov av kennel Bobwhite å få ha valper på henne. Asti er like tullete og rar som sin mor, og er en morsom personlighet. Hun har supert temperament. og en flott lettstelt pels.
Asti har 3 x cert, 1 x cacib, 2 x BIM og 1 x BIR til tross for at hun er sparsomt utstilt.

Begge foreldrene er friske hunder med A-hofter, og uten arvelige øyesykdommer inkl. gonioskopi. Far er i tillegg testet fri for AMS.

Stamtavle:

 NUCH. DKJV-16 NORDJV-16 Melverly Top Rating GBSHCH. Calvdale Zero To Hero GBSHCH. Calvdale Softly Softly
Calvdale Billie Jean
SEU(u)CH NUCH. Melverly Bang Tidy GBSHCH. Mompesson Striker
GBSHCH. Melverly Sublimity
NUCH. Bobwhite’s Sparkling Bubbles N DKUCH. NVCH. Bobwhite’s Acid Jazz SEU(u)CH. Alanea Landcruiser
NVCH. Bobwhite’s Cream-no-Sugar
 NUCH. SEU(u)CH. NVCH. Zelini’s Corona Extra INT Multi CH. Linmoor Zimply Zalient
INT NORDUCH. NORDV-06  Zelini’s Strawberry Fields Forever