VI FIKK 6 VALPER DEN 08.07.22. DET BLE 4 HANNER OG 2 TISPER!
ALLE VALPENE ER SOLGT, OG DE HAR FLYTTET TIL SINE NYE HJEM.

Vi er utrolig fornøyde med dette kullet, og gleder oss til å se hva fremtiden bringer for dem!

Vi har hatt fantastisk vær siste uken, og valpene har virkelig opplevd  mye nytt. Vi har vært masse ute i hagen, det har begynt å komme besøkende nærmest daglig og valpene er ofte sammen med alle de voksne hundene.

Valpene er blitt tre uker og er i en rivende utvikling. Nå er de oppe og går, dog noe ustøtt ennå. De har klippet klør tre ganger og fått ormekur to ganger, og de har begynt å spise fast føde! Nå begynner det å komme besøk til dem også, så vi går en spennende tid i møte.

FAR:  AUST CH. REIBEY RHYTHM N BLUES   «James»
Vi har etter lang tids planlegging i samarbeid med vår svært velvillige venn Shannon Lancaster, kennel Reibey, Australia, importert sæd etter denne unge hannen. James har vært veldig sparsomt utstilt da det har vært få utstillinger grunnet corona i hans 2-årige liv, men har til tross for det gjort det svært bra. Han startet 3 mnd. gammel med å bli «Best Baby In Show», og  deretter var det en 15 mnd. lang pause pga. lockdown. Da det først åpnet igjen tok han raskt championatet, flere gruppeseire og også BIS på utstilling for alle raser.
James er en snill og god gutt  som aller helst ville sittet på fanget, og se deg dypt i øynene dagen lang hvis han kunne.  Han elsker å hente baller og leker, og er kjempeflink med andre hunder. Han er helt klart en glede å leve med. Dette blir han første kull.

MOR:  NUCH. NVCH. SEVCH. ZELINI’S CANDY CRUSH  «Molly»
Molly er ei ordentlig gladjente med stor arbeidsvilje, og hun er hjertelig tilstede i alt hun gjør. Hun er ikke stilt ut mye, men er norsk utstillingschampion, og har også vunnet gruppen og blitt BIS-3 på en utstilling for alle raser der det var nesten 600 hunder. Hun har startet noen få viltsporprøver, og tok greit sine 1. premier og titler i Norge og Sverige. Molly har hatt ett kull tidligere, og de er født i september 2020. Grunnet corona har det vært lite aktivitet med disse valpene, men vår egen Lucy/ Zelini’s Storms Never Last ble fullcertet bare 12 mnd gammel. I Finland har søsteren Emma/ Zelini’s Storm in A Teacup gjort det svært bra. Hun er nr. 10 på mestvinnendelisten for rasen i Finland og har tatt 5 cert så langt i tillegg til flere vinner- og championtitler: FINJV-21, ESTJRCH., LITJRCH., LATVJRCH., LATJRV-21, BALTJRCH. Hun har tatt flere BIR samt BIG-1 på en utstilling for alle raser. Vi håper at flere valper fra dette første kullet kommer ut på forskjellige aktiviteter i 2022.

Det planlagte kullet blir en god blanding av nordiske og australske linjer. James selv har endel nordiske hunder i sin stamtavle med bl.a. INTUCH. MultiCH. Zelini’s Premier League som oldefar på farssiden. Oppdretter Shannon Lancaster har importert sæd fra flere hunder i Norden både fordi hun liker den typen springer vi har her, og fordi vi helsetester mer her enn det som er vanlig i Australia. Shannon selv helsetester alle sine hunder, men det er det ikke alle oppdrettere som gjør. Både James og Molly har A-hofter, og er øyelyst/ gonioskopert u.a. des. 21.

STAMTAVLE:

 

Vi opererer ikke med ventelister med mindre vi kjenner folk fra før av.
VI FORBEHOLDER OSS RETTEN TIL Å PRIORITERE KJØPERE SOM VIL VÆRE AKTIVE INNEN DE ULIKE HUNDESPORTENE MED HUNDEN SIN.