VI FIKK VALPER 24.03.23! 

ALLE VALPENE ER NÅ RESERVERTE!

Vi forbeholder oss retten til å prioritere kjøpere som vil aktive innen ulike hundesporter.

Scroll nedover for å følge utviklingen av valpene. Vi oppdaterer stort sett ukentlig.

 

Lucy fødte 7 fine valper, 4 hanner og 3 tisper, i en grei og ukomplisert fødsel. Hun var kjempeflink, og valpene er alle livskraftige og pigge. De er alle lever/ hvite, og en hanhund er i tillegg tanfarget.

 

31.03.23:  Valpene har nå blitt en uke gamle, og de har vokst masse allerede. De er blitt veldig mobile også som dere kan se på videoen. Vi har klippet klør og gitt ormekur, og ingen av delene var spesielt populært!

 

07.04.23: 2 uker gamle, og ting begynner å skje.  Noen har åpnet øynene helt, andre delvis. De har ikke åpnet ørene ennå, men det skjer de nærmeste dagene. De har begynt å sjangle rundt og øver seg på å gå. Samtlige har mer enn fordoblet fødselsvekten sin, og Lucy er en kjempeflink mamma. Alle er sååå fornøyde, og alt er stille og rolig i valpekassen. Hannene er øverst, og tispene nederst.

 

17.04.23: 3,5 uker nå og valpene er veldig morsomme. De tar kontakt og logrer med de små halene sine når man snakker til dem. De er blitt veldig mye stødigere på beina, og de elsker å tasse rundt og utforske rommet de er på. Vi har gitt andre runde med ormekur, og klørne er klippet for tredje gang, og det er fortsatt like lite populært. De har begynt å smake på fast føde og det er veldig populært, da er alt glemt!

 

29.04.23: Nå er de 5 uker gamle og det er veldig travelt her. Valpene er aktive og glade, og de får masse besøk. De har vært utendørs en gang da det var temperatur og vær til det, og det syntes de var kjempe-spennende! De spiser 4 måltider hver dag i tillegg til litt morsmelk, og i tillegg har de nå fått sin 3. ormekur. Vi har begynt med håndtering på bord og øver litt på pelsstell. 

 

 

 

FORELDRENE:

 

 

FAR:  AUST CH. REIBEY RHYTHM N BLUES   «James»
Vi har etter lang tids planlegging i samarbeid med vår svært velvillige venn Shannon Lancaster, kennel Reibey, Australia, importert sæd etter denne unge hannen. James har vært veldig sparsomt utstilt da det har vært få utstillinger grunnet corona i hans 3-årige liv, men har til tross for det gjort det svært bra. Han startet 3 mnd. gammel med å bli «Best Baby In Show», og  deretter var det en 15 mnd. lang pause pga. lockdown. Da det først åpnet igjen tok han raskt championatet, flere gruppeseire og også BIS på utstilling for alle raser.
James er en snill og god gutt  som aller helst ville sittet på fanget, og se deg dypt i øynene dagen lang hvis han kunne.  Han elsker å hente baller og leker, og er kjempeflink med andre hunder. Han er helt klart en glede å leve med. Dette blir hans andre kull.

MOR:  ZELINI’S STORMS NEVER LAST  «Lucy»
Lucy er ei ordentlig gladjente med stor arbeidsvilje, og hun vet ikke hva godt hun skal gjøre. Hun har to cert på utstilling, og også BIS-2 junior på NSK-utstilling. I fjor har hun blitt nr. 8 over mestvinnende springer i Norge. Vi har trent litt blodspor og håper å kunne starte på prøve i 2023. Hun har også vist lovende takter i jakta med matfar i år. I Finland har søsteren Emma/ Zelini’s Storm in A Teacup gjort det svært bra. Hun er også nr. 8 på mestvinnendelisten for rasen i Finland og har tatt 5 cert så langt i tillegg til flere vinner- og championtitler: FINJV-21, ESTJRCH., LITJRCH., LATVJRCH., LATJRV-21, BALTJRCH. Hun har tatt flere BIR samt BIG-1 på en utstilling for alle raser.  Broren Zelini’s Storm Chaser har tatt sitt første cert samt BIM.

Det planlagte kullet blir en god blanding av nordiske og australske linjer. James selv har endel nordiske hunder i sin stamtavle med bl.a. INTUCH. MultiCH. Zelini’s Premier League som oldefar på farssiden. Oppdretter Shannon Lancaster har importert sæd fra flere hunder i Norden både fordi hun liker den typen springer vi har her, og fordi vi helsetester mer her enn det som er vanlig i Australia. Shannon selv helsetester alle sine hunder, men det er det ikke alle oppdrettere som gjør. Både James og Lucy har frie hofter, og begge er øyelyst/ gonioskopert u.a. De er selvfølgelig begge friske og raske forøvrig.

Vi hadde kull med James sommeren 2022 og da var det Lucy’s mamma Molly som var mor til kullet. Vi var utrolig fornøyde med det kullet, og vi er veldig spente på årets kull.

 

VI FORBEHOLDER OSS RETTEN TIL Å PRIORITERE KJØPERE SOM VIL VÆRE AKTIVE INNEN DE ULIKE HUNDESPORTENE MED HUNDEN SIN.