LUCY ER NÅ PARET, OG KONSTATERT DREKTIG MED ULTRALYD. HUN HAR TERMIN I BEGYNNELSEN AV MAI. VALPENE VIL DA VÆRE LEVERINGSKLARE I MÅNEDSKIFTET JUNI/ JULI.

FAR:  ART-WAVE’S TOP THE LOT  «Fonzie»
Fonzie er en ung hanhund som er svært lik sin berømte far INTUCH. Mompesson Escourt. Fonzie selv er født i Sverige, og flyttet hjem til sin far på Skotterud da han var 8 uker. Han er en mild og snill gutt som tar alt på strak labb, og som ikke lar seg vippe av pinnen. Han er utstilt noen få ganger, og har 2 x cert og BIM. Dette blir han første kull.

MOR: ZELINI’S STORMS NEVER LAST  » Lucy»
Lucy er eget oppdrett i 9. generasjon, så slekta hennes kjenner vi godt. Selv er hun en superfeminin jente som har vært stilt ut noen få ganger og har 2 x cert, og flere plasseringer i beste tispeklasse.  Vi har trent litt spor, og hun begynner å bli veldig flink så vi håper å kunne starte på prøve i løpet av året. Lucy hadde sitt første kull i mars 2023, og flere av valpene er stilt på valpeshow med svært gode resultater som gruppevinnere og BIS-vinnere. Vi har selv en datter av Lucy som er utstilt 2 ganger og har tatt 2 cert kun 12 mnd. gammel

Begge foreldrene er HD-frie og er øyelyste uten anmerkning. De har supert temperament begge to, og er forøvrig friske og raske. Vi kjenner linjene både på fars- og morssiden svært godt, og har troen på rasetypiske valper med det glade spanieltemperamentet og god arbeidslyst uansett hva man vil trene og jobbe med.

Kennel Zelini holder til i Nannestad like ved Gardermoen flyplass. Vi har hatt spaniels siden 1975, og har drevet oppdrett av engelsk springer spaniels siden 1990. Vi følger Norsk Kennel Klub’s og Norsk Spaniel Klub’s regler og retningslinjer for avl og oppdrett.

Ta kontakt på epost: zelini@online.no eller tlf: 92821204 for en uforpliktende hundeprat om du er interessert i dette kullet.

VI FORBEHOLDER OSS RETTEN TIL Å PRIORITERE KJØPERE SOM VIL VÆRE AKTIVE INNEN DE ULIKE HUNDESPORTENE MED HUNDEN SIN.