VI FIKK VALPER 24.03.23! 

ALLE VALPENE HAR NÅ REIST TIL SINE NYE HJEM!

 

 

Lucy fødte 7 fine valper, 4 hanner og 3 tisper, i en grei og ukomplisert fødsel. Hun var kjempeflink, og valpene er alle livskraftige og pigge. De er alle lever/ hvite, og en hanhund er i tillegg tanfarget.

 

 

 

 

FORELDRENE:

 

 

FAR:  AUST CH. REIBEY RHYTHM N BLUES   «James»
Vi har etter lang tids planlegging i samarbeid med vår svært velvillige venn Shannon Lancaster, kennel Reibey, Australia, importert sæd etter denne unge hannen. James har vært veldig sparsomt utstilt da det har vært få utstillinger grunnet corona i hans 3-årige liv, men har til tross for det gjort det svært bra. Han startet 3 mnd. gammel med å bli «Best Baby In Show», og  deretter var det en 15 mnd. lang pause pga. lockdown. Da det først åpnet igjen tok han raskt championatet, flere gruppeseire og også BIS på utstilling for alle raser.
James er en snill og god gutt  som aller helst ville sittet på fanget, og se deg dypt i øynene dagen lang hvis han kunne.  Han elsker å hente baller og leker, og er kjempeflink med andre hunder. Han er helt klart en glede å leve med. Dette blir hans andre kull.

MOR:  ZELINI’S STORMS NEVER LAST  «Lucy»
Lucy er ei ordentlig gladjente med stor arbeidsvilje, og hun vet ikke hva godt hun skal gjøre. Hun har to cert på utstilling, og også BIS-2 junior på NSK-utstilling. I fjor har hun blitt nr. 8 over mestvinnende springer i Norge. Vi har trent litt blodspor og håper å kunne starte på prøve i 2023. Hun har også vist lovende takter i jakta med matfar i år. I Finland har søsteren Emma/ Zelini’s Storm in A Teacup gjort det svært bra. Hun er også nr. 8 på mestvinnendelisten for rasen i Finland og har tatt 5 cert så langt i tillegg til flere vinner- og championtitler: FINJV-21, ESTJRCH., LITJRCH., LATVJRCH., LATJRV-21, BALTJRCH. Hun har tatt flere BIR samt BIG-1 på en utstilling for alle raser.  Broren Zelini’s Storm Chaser har tatt sitt første cert samt BIM.

Det planlagte kullet blir en god blanding av nordiske og australske linjer. James selv har endel nordiske hunder i sin stamtavle med bl.a. INTUCH. MultiCH. Zelini’s Premier League som oldefar på farssiden. Oppdretter Shannon Lancaster har importert sæd fra flere hunder i Norden både fordi hun liker den typen springer vi har her, og fordi vi helsetester mer her enn det som er vanlig i Australia. Shannon selv helsetester alle sine hunder, men det er det ikke alle oppdrettere som gjør. Både James og Lucy har frie hofter, og begge er øyelyst/ gonioskopert u.a. De er selvfølgelig begge friske og raske forøvrig.

Vi hadde kull med James sommeren 2022 og da var det Lucy’s mamma Molly som var mor til kullet. Vi var utrolig fornøyde med det kullet, og vi er veldig spente på årets kull.

 

VI FORBEHOLDER OSS RETTEN TIL Å PRIORITERE KJØPERE SOM VIL VÆRE AKTIVE INNEN DE ULIKE HUNDESPORTENE MED HUNDEN SIN.