VI HAR FÅTT VALPER!!

Vi planlegger to kull i 2019. Ta gjerne kontakt på tlf: 928 21 204 eller epost zelini@online.no om du er interessert i valp fra et av disse kullene! Informasjon om det første kullet ligger på denne siden og informasjon om kull nr. 2 ligger på siden «Planlagte kull».
Vi ønsker oss valpekjøpere som vil være aktive med hundene sine, og da gjerne på utstilling/ brukssiden.

VALPENE BLE FØDT 07.04.19

14.04.19: 1 UKE er gått allerede og her går det veldig bra. De vokser i rekordfart, og i dag har de fått første ormekuren og klørne er blitt klippet. Ingen av delene var spesielt populært! Valpene tar seg bedre og bedre fram i kassen, og det er ikke lenge før de er på beina! Her er noen bilder fra deres første leveuke.

Valpene er 4 dager, og de vokser så vi nesten ser det!! De er veldig livskraftige, og Billie serverer tydeligvis fløte, og valpene tar selvfølgelig i mot med åpen munn!

Etter halvannet døgn med pesing og graving i valpekassen og alle andre mer eller mindre egnede steder startet fødselen endelig, og foregikk fra midnatt og til kl. 06.00. Billie var kjempeflink både under fødselen og med valpene etterpå. Det ble 6 livskraftige og flotte valper, 1 hanhund og 5 tisper. De er svært jevne i vekt da det kun skiller 40 gram fra minst til størst. Vi har muligens noen ledige valper til rett hjem!

HALVANNEN UKE TIL TERMIN og Billie er veldig rund og god! Vi gleder oss veldig til å se hva hun har til oss. Nå er det ikke lenge igjen!

3 UKER SIDEN PARING, og vi tror Billie er drektig!! Hun er tjukk, men vil ikke ha sin egen mat, ihvertfall ikke om morgenen. Hun er ekstremt kosete for tiden og hun tigger masse, men egen mat er altså ikke så god akkurat nå! 😉

Albert har vært hos oss noen dager, og han er akkurat så herlig som vi hadde inntrykk av. Han er en glad gutt som tar livet med ro og ikke lar seg stresse opp av ting. Ute er det full fart, men inne er han veldig stille og rolig. En enkel gutt som er en fryd å ha i hus. Han og Billie likte hverandre umiddelbart, og dermed håper vi på valper i uke 15 om alt går som vi håper.

KULL 1:

FAR:  ALBERT CRUZSON  «Albert»
Albert er en ung hund, og dette blir hans første kull. Han er en glad og avbalansert gutt som bor sammen med flere andre hunder, og han fungerer supert med dem. Utendørs er det full fart og han har god arbeidsvilje, innendørs tar han livet med ro. Han har gjort det veldig bra på valpeshow med BIS-1 på spanielklubben, BIS-1 på valpeshow for alle raser samt BIS-2 valp på NKK-utstilling. Han er stilt i juniorklasse 3 ganger og tok bl.a. res. cert på Norsk Vinnerutstilling, og cert og BIM på spanielklubbens utstilling i Letohallen i januar.
Albert har en spennende stamtavle med det beste av norske og danske linjer, og vi gleder oss til å se hva dette kan bli.

Han har A-hofter og er øyelyst/gonioskopert u.a., og er selvfølgelig frisk ellers.

MOR:  NUCH. ZELINI’S DIRTY DANCING  «Billie»
Billie bor hos en småbarnsfamilie, og hun er en behagelig hund å ha i hus. Hun er snill som dagen er lang, og selv om hun er rolig inne er det fart i henne ute. Vi har hatt henne med på noen få utstillinger, og hun tok championatet raskt. Hun har tatt 3 cert, 2 res.cert, res.cacib og BIR. I tillegg ble hun BIS-3 junior på NSK’s Hovedutstilling. Vi kjenner Billie godt selv om hun ikke bor her til daglig, og hun er en utrolig enkel hund å ha med å gjøre. Hennes første kull ble født i februar 2017, og tiilbakemeldingene fra dem er veldig positive. Et par av dem har vist seg fram i offisielle sammenhenger. I Tromsø bor Zelini’s On The Rocks og han har tatt 1. premie i rallylydighet. I tillegg har han tatt cert, BIR og BIG-3. Dette er eiers første springer, og hun beskriver ham som lett å jobbe med, arbeidsvillig og utrolig snill. Selv har vi NUCH. Zelini’s With A Twist i sameie med en venninne som bor 5 min. unna oss. I den familien er det 4 barn i forskjellig alder samt 2 andre hunder, og hun fungerer supert. Hun er stilt ut noen få ganger og har enkelt oppnådd sitt championat og har 3 cert, 1 res. cert, res. cacib, BIR og BIG-3.

Billie er selvfølgelig frisk, har A-hofter og er øyelyst/ gonioskopert u.a.

Stamtavle:

 Albert Cruzson CIB NORDUCH. SEJV-15 Cocoline Catching Fire NORDUCH. SVCH. AD Winton Outrun The Sun
CIB NORDUCH. Barecho Zimply Made For Me
Foxberryhills Vallaton Satu NORDUCH. EUJV-11 SV-12 Sieger’s Pure Gold
INT RU FI BLR LI RO CH. Sieger’s Easy Come Easy Go
NUCH. Zelini’s Dirty Dancing SEU(u)CH DKUCH. NUCH. Astrospring’s Orion Finnlidens Good By Heart
SEU(u)CH. NUCH. SVCH. NVCH. Astrospring’s Nyanza
 Zelini’s Private Practice Rianlas In The Black At Beresford
NUCH  Zelini’s Cappuccino