VI FORBEHOLDER OSS RETTEN TIL Å PRIORITERE KJØPERE SOM VIL VÆRE AKTIVE INNEN DE ULIKE HUNDESPORTENE MED HUNDEN SIN. ALLE VALPENE ER RESERVERTE!!


VI FIKK VALPER DEN 13.07.21 – DET BLE 6 VALPER, 2 HANNER OG 4 TISPER
Info om foreldrene kan leses nederst på denne siden.

Siste nytt ligger øverst. 

Valpene har flyttet til sine nye hjem, og tilbakemeldingene er veldig gode! Vi ønsker dem lykke til ute i den store verdenen.

23.08.21: Nå er valpene 6 uker gamle, og det er full fart og stormende jubel! Heldigvis har vi strålende vær for tiden, og valpene storkoser seg ute i hagen. De spiser alle måltider ute, og er ute mellom 1 og 2 timer 4-5 ganger om dagen. De har mamma der det meste av tiden, men har også hilst på de andre hundene våre. Det er mange som passerer hagen gående, syklende og i bil, så de opplever noe nytt hver dag, noe de tar på strak labb.

08.08.21: Valpene er straks 4 uker gamle, og det har skjedd masse! De har åpnet øyne og ører, og nå går de stort sett ganske stødig rundt. Vi har begynt å ta i mot besøk av kommende valpekjøpere, og det er mange spente familier som venter nå. 😉 Valpene har begynt å spise fast føde, og i dag benyttet vi det fine været til å spise ute for første gang. Det var både skummelt og spennende, og når maten var spist opp måtte de undersøke omgivelsene litt forsiktig før de ropte på mamma. Jeg kan love dere de sov godt etterpå!

24.07.21: 11 dager er gått siden  valpene ble født og dessverre har vi mistet minstejenta, tispe 3. Vi gjorde alt vi kunne, men det var dessverre ikke nok. Nå har vi altså 5 valper, 2 hanner og 3 tisper igjen. De har mer enn doblet fødselsvekten sin alle sammen, og de begynner å bli ganske mobile allerede og tar seg fort rundt i valpekassen. Nå er det like før de åpner øyne og ører, og det blir jo en helt ny verden. 😉 Her er noen bilder tatt i dag.

13.07.21:  Det ble en sort/ hvit hann og en lever/hvit hann, og to sort/ hvite tisper og to lever/ hvite tisper. Fødselen gikk fort og helt uten problemer, og Petra var kjempeflink. Valpene har lagt fint på seg fra første dag, og er livskraftige og fine.

 

FORELDRENE:

FAR:  MEADOWDALE DAISYDALE LIGHTENING BOLT  «Bolt»
Bolt er en engelsk gutt som vi falt fullstendig pladask for på Crufts 2020. Der ble han BIR-valp. Nylig ble han stilt ut for første gang i offisielle klasser da det ikke har vært utstillinger i England pga. corona. Der tok han sitt første cert og ble BIR! Han er en ordentlig glad, aktiv og omgjengelig gutt med en herlig utstråling.

MOR:  ZELINI’S GIRLPOWER  «Petra»
Petra er ei snill og god jente som selv om hun er glad og leken er såpass sanset i hodet at hun er godkjent besøkshund for Røde Kors. Hun er utstilt en gang som junior da hun vant klassen.

Begge har frie hofter og frie øyne. Petra er i tillegg frirøntget på albuene.

Vi opererer ikke med ventelister med mindre vi kjenner folk fra før av.
VI FORBEHOLDER OSS RETTEN TIL Å PRIORITERE KJØPERE SOM VIL VÆRE AKTIVE INNEN DE ULIKE HUNDESPORTENE MED HUNDEN SIN.